Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Ben je in het bezit van een Lampe Berger geurlamp en ben je vergeten hoe je deze optimaal gebruikt? Geen zorgen! Onze Lampe Berger gebruiksaanwijzing is speciaal voor jou ontworpen. Volg deze eenvoudige stappen en herontdek de kracht van jouw Lampe Berger geurlamp.

Er zijn namelijk maar een paar handelingen belangrijk en als je onderstaande stappen volgt dan zul je weer veel plezier van je Lampe Berger brander hebben. Bij het volgen van onderstaande stappen zul je de kracht van de Lampe Berger geurlamp weer ervaren.

De unieke kracht van de Lampe Berger

Dankzij het unieke en exclusief gepatenteerd systeem zuivert de Lampe Berger geurlamp niet alleen de binnenlucht in huis, maar parfumeert deze ook op een manier die geen enkel ander systeem dat kan evenaren. Vergeet ongewenste luchtjes; de Lampe Berger maakt ze verleden tijd. De parfum verspreidt zich direct en blijft zelfs in een ruime kamer langdurig waarneembaar.

Deze unieke werking is mogelijk door het het systeem van Maison Berger, waar iedere Lampe Berger mee is uitgerust. Het bijzondere steentje met lont zorgt ervor dat de Lampe Berger geurlamp werkt zoals die werkt. Lees hieronder de eerder genoemde stappen nog eens na en ga je Lampe Berger weer op de optimale manier gebruiken.

Let op! Gebruik uitsluitend het originele Air Pur System (de steen met lont) van Lampe Berger met de originele Lampe Berger huisparfum vloeistof, verkrijgbaar in 500 ml en 1000 ml. 

Hoe gebruik je de Lampe Berger: De stap voor stap uitleg

Voor een optimale gebruikservaring van je Lampe Berger geurlamp adviseren wij je om de volgde stappen uit onze Lampe Berger gebruiksaanwijzing te volgen:

  1. Vul de Lampe Berger: Vul de Lampe Berger tot ongeveer 1/3 met jouw favoriete huisparfum van Lampe Berger.
  2. Plaats de steen met lont: Plaats het systeem in de brander en sluit af met de kleine afsluitdop.
  3. Laat de vloeistof opgenomen worden: Als het de eerste keer is dat je de Lampe Berger gebruikt of als deze langere tijd niet is gebruikt, laat dan het Air Pur systeem de vloeistof minimaal 20 tot 30 minuten opnemen.
  4. Steek hem aan: De Lampe Berger geurlamp is nu klaar voor gebruik. Verwijder de afsluitdop en steek de steen van de brander aan.
  5. Laat de vlam branden: Laat de vlam 2 tot 3 minuten branden totdat deze de grootte heeft van een kaarsvlam (ander kenmerk is dat het steentje lichtgrijs wordt) voordat je de vlam uitblaast. Zorg er altijd voor dat de steen voldoende tijd heeft gekregen om goed verwarmd te worden.
  6. Plaats de sierdop: Heb je de vlam uitgeblazen, plaats dan de sierdop op de Lampe Berger geurlamp, zodat deze de hitte vasthoudt en de heerlijke parfum verspreidt terwijl de lucht wordt gezuiverd.
  7. Geniet van de heerlijke huisparfum: Na het uitblazen van de vlam ruik je direct je favoriete parfum die wordt afgegeven door het systeem.
  8. Laat de magie werken: Het advies is nu om de Lampe Berger geurlamp ongeveer 20 tot 30* minuten (*1 min per m2) zijn werk doen. Het systeem zal nu zijn geur afgeven en de ruimte zuiveren van ongewenste geurtjes. Meest gebruikte ruimte is de woonkamer.
  9. Afsluiten: Heeft de brander 30 minuten zijn werk gedaan dan kun je deze uit doen door het afsluitdopje weer te gebruiken. Verwijder de sierdop en plaats de afsluitdop om de toevoer van zuurstof te stoppen en zo de werking van de brander uit te schakelen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Benieuwd naar alle Lampe Berger producten? Bekijk ons uitgebreide assortiment van Lampe Berger met de diverse branders, huisparfums, geurstokjes, autoparfums en meer. Kies jouw favorieten en transformeer elke ruimte in een oase van heerlijke geuren en pure lucht.

Wacht niet langer en ervaar zelf de magie van Lampe Berger. Ontdek hoe eenvoudig het is om jouw leefruimte te transformeren in een plek vol verfrissende en betoverende aroma’s. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van geur en zuivering met Lampe Berger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *