Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Onze Lampe Berger gebruiksaanwijzing is eigenlijk voor iedereen die een Lampe Berger geurlamp heeft gekocht of heeft gekregen en niet meer zo goed weet hoe het ook alweer ging.

Er zijn een paar handelingen die je ‘moet’ onthouden en als je deze stappen volgt dan zul je weer veel plezier van je Lampe Berger geurlamp hebben. Bij het volgen van onderstaande stappen zul je de kracht van de Lampe Berger geurlamp weer ervaren.

Dankzij het unieke en exclusief gepatenteerde systeem zuivert de geurlamp de binnenlucht in huis en parfumeert deze ruimte zoals geen enkel ander systeem dat zal doen. Zo worden dus ongewenste luchtjes verleden tijd met de Lampe Berger. De parfum zal direct verspreid worden en zal zelfs in een groot vertrek langdurig waarneembaar blijven.

Het belangrijkste of één van de belangrijkste onderdelen van de Lampe Berger is natuurlijk de steen met lont. Door dit systeem werkt de Lampe Berger geurlamp zoals die werkt. Lees hieronder de eerder genoemde stappen nog eens na en ga je Lampe Berger geurlamp weer gebruiken.

Let op! Gebruik uitsluitend het originele Air Pur System (de steen met lont) van Lampe Berger met de originele Lampe Berger huisparfum vloeistof, verkrijgbaar in 500 ml en 1000 ml. 

Hoe gebruik je de Lampe Berger ook alweer?

Voor iedereen die het ‘even’ kwijt is is deze gebruiksaanwijzing voor Lampe Berger geurlamp gemaakt. Het gebruik van de Lampe Berger geurlamp is vrij eenvoudig, maar je moet net weer even weten hoe. Volg daarom onderstaande stappen uit onze Lampe Berger gebruiksaanwijzing:

  1. Vul de Lampe Berger ongeveer voor max 1/3 met jouw favoriete huisparfum van Lampe Berger.
  2. Plaats de steen met de lont in de brander en plaats de afsluitdop op de brander.
  3. Indien de Lampe Berger geurlamp voor de eerste keer wordt gebruikt, of wanneer deze voor een langere tijd niet gebruikt is, laat dan de lont met steen de huisparfum minimaal 20 (tot  30) minuten opnemen.
  4. De Lampe Berger geurlamp is nu klaar voor gebruik, haal de afsluitdop van de geurlamp en steek de steen van de brander aan.
  5. De vlam moet minimaal 2 minuten branden (waarna de steen lichtgrijs wordt) voordat de vlam uitgeblazen mag worden. Zorg ervoor dat de steen voldoende tijd heeft gekregen om verwarmd te worden. Indien de steen te kort wordt verwarmd kan het gebeuren dat de temperatuur niet hoog genoeg is en dat het systeem niet optimaal kan functioneren en bijvoorbeeld tussentijds vanzelf uit kan gaan.
  6. Plaats de sierdop op de Lampe Berger geurlamp waarna deze zijn hitte vast zal houden en de heerlijke parfum zal verspreiden en tegelijkertijd de lucht zal zuiveren.
  7. Je zult je favoriete parfum direct ruiken na het uitblazen van de vlam.
  8. Voor de meeste woonkamers is het gebruik de Lampe Berger geurlamp ongeveer 20 tot 30 minuten (*) nodig om te kunnen genieten van de heerlijke parfums van de Lampe Berger. (*1 min per m2)
  9. Na deze tijd kun je de sierdop verwijderen en de afsluitdop op de geurlamp plaatsen om de toevoer van zuurstof te stoppen en daarmee de werking van de brander uit kunt zetten.

Bekijk hier ons uitgebreide Lampe Berger assortiment met diverse branders, huisparfums, geurstokjes, autoparfums en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *