Resultaat 1–24 van de 44 resultaten wordt getoond

Lampe Berger Huisparfum 1000ml

Ruim assortiment aan Lampe Berger Huisparfum navulling 1000ml

Ontdek de heerlijke geuren voor de Lampe Berger in groot formaat, geniet nog langer en ben voordeliger uit met deze liter flacons.

Een uitgebreide selectie van heerlijke geuren

Het assortiment van Lampe Berger Huisparfum navulling bestaat uit een breed scala aan heerlijke geuren. We hebben de 500ml flessen van alle actuele geuren van Lampe Berger in ons assortiment. Voor de echte liefhebbers of grootverbruikers bieden we ook literflessen aan van bepaalde geuren. Ontdek hieronder ons assortiment van Lampe Berger Huisparfum 1000ml. Het grote voordeel van een literfles is dat het voordeliger is dan twee flessen van 500ml.

Kwaliteit gegarandeerd

Net als bij de kleinere flessen maakt Lampe Berger voor hun geuren in de literflessen gebruik van de expertise van de beste Franse parfumeurs. Je zult direct het grote verschil in kwaliteit merken in vergelijking met andere soorten geurverspreiders. Als je dol bent op heerlijke geuren voor in huis, gebruik dan deze navullingen in combinatie met een van de vele Lampe Berger branders om je huis heerlijk te laten ruiken.

Drie delen opbouw van de geuren

Elke geur van Maison Berger is opgebouwd uit drie delen:

Topnoot: Dit is de eerste noot die je ruikt, en deze vluchtige noot blijft ongeveer 2 uur aanwezig.
Middennoot: Deze verspreidt zich gedurende een periode van 15 minuten tot vier uur.
Basisnoot: De basisnoot geeft het parfum zijn fundament waarop alle andere noten zijn opgebouwd.

Een uitgebreid assortiment

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van Lampe Berger Huisparfum. Of je nu op zoek bent naar je favoriete geur of juist een nieuwe geur wilt uitproberen, bij ons vind je altijd een passende optie.

Ontdek nu het ruime assortiment van Lampe Berger Huisparfum 1000ml en geniet van heerlijke geuren in groot formaat voor een voordelige prijs.

Uitverkocht

Lampe Berger Huisparfum 1000ml

Lampe Berger huisparfum Candy Apple 1000ml

29,95
Aanbieding!

Lampe Berger Huisparfum 1000ml

Lampe Berger huisparfum Lavender Fields 1000ml

Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €24,00.