Lampe Berger wintergeuren 2021

Lampe Berger wintergeuren 2021

Lampe Berger wintergeuren 2021

Met zo’n ruim assortiment met Lampe Berger navullingen is het altijd lastig om een keuze te maken. Bekijk hier de Lampe Berger wintergeuren 2021, zodat je een kleine steun hebt om te zien wat anderen voor geur gebruiken! Ons overzicht Lampe Berger wintergeuren 2021 komt voort uit de aankopen van onze lieve klanten. Hierdoor kunnen zij jou helpen bij het kiezen van een nieuwe of andere winterse geur. Wij hebben dit het overzicht met Lampe Berger wintergeuren speciaal gemaakt voor iedereen die keuze stress ervaart bij het kiezen van een geur uit ons ruime assortiment met Lampe Berger huisparfums.

Iedereen wil toch in die donkere en winterse dagen, waar we naar toe gaan, een heerlijke geur hebben voor in huis. Wij proberen je te adviseren op basis van onze ervaring, gebaseerd op de keuzes van onze klanten. Doordat iedereen toch zo een eigen voorkeur heeft hebben we deze keuzes samengevat in dit overzicht. Op die manier hoef  je ‘nog’ maar te kiezen uit een paar huisparfums, hopelijk helpt dit je met het maken van een keuze.

Huisparfum Festive Cinnamon

Zoek je een meer feestelijkere geur? Dan is de huisparfum Festive Cinnamon misschien eens het proberen waard. Dit is een geur om de feestdagen op geurige wijze te vieren en doet denken aan een pomander, een sinaasappel waarin kruidnagels gestoken zijn. De geur is als een mand citrusvruchten die rijkelijk met specerijen bestrooid zijn.

Uitverkocht

Lampe Berger Oriental Collectie

Lampe Berger huisparfum Festive Cinnamon 500ml

16,95

Huisparfum Winter Joy

Onze andere aanrader is de huisparfum Winter Joy, een nieuwe geur die als limited edition is uitgebracht in 2021. De geur is fruitig en kruidig, ideaal voor de eindejaarsfeesten. Een heerlijk warme geur door zijn fruitige noten van rode appel, die besprenkeld is met een vleugje kaneel en kruidnagel en gecombineerd met een intense en bedwelmende bloemengeur van hyacint.

Huisparfum Beneath the Christmas Tree

De geur bij uitstek als je je kerstboom hebt neergezet, de huisparfum Beneath the Christmas Tree. Dit is een heerlijk frisse geur net alsof er een bos met dennenbomen in je woonkamer staat. De basis van deze geur wordt gevormd door eucalyptus, dennennaalden en dennenbomen. Hierdoor wordt een heerlijk frisse en verkwikkende geur.

Huisparfum Cocoon Atmosphere

De weer opnieuw uitgebrachte huisparfum Cocoon Atmosphere is zo’n geur die je de hele winter wel aan kunt zetten. De geurcombinatie van kruiden en bloemen. Met geuren van Patchouli, Sandelhout en rijke vanille op de achtergrond. Het is een zeer opwindende zachte, ronde en aangename geur die door velen wordt gewaardeerd.

Huisparfum Orange Cinnamon

Onze laatste tip is een oude vertrouwde geur voor velen. Dat is de huisparfum Orange Cinnamon, dit is wel de all time favorite huisparfum van Lampe Berger te noemen. Een ideale geur voor de alle feestelijkheden de komende maanden. Deze huisparfum is een prettige combinatie van het frisse van de sinaasappel en het kruidige van het vleugje kaneel.

Lampe Berger huisparfum kopen

Wil je een nieuwe Lampe Berger huisparfum kopen? Bekijk ons complete assortiment met Lampe berger huisparfums, of maak gebruik van de geuren genoemd in ons overzicht met Lampe Berger wintergeuren 2021 om ideeën op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *