Wij begrijpen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk één van die heerlijke geurtjes gaan gebruiken thuis! Waarom doen wij onze best om de bestelling binnen 1 werkdag te versturen (op maandag versturen wij geen bestellingen). Je krijgt uiteraard netjes een mail met de Track & Trace gegevens, zodat je heel eenvoudig het pakket kunt volgen.

Wij hebben zelf goede ervaring met PostNL en versturen om die reden enkel met de pakketdienst van PostNL. Meestal bezorgen ze de bestelling de volgende dag al. In veel gevallen gaat dat goed, alleen kunnen wij het moment van levering niet garanderen.

De prijzen in onze webshop zijn exclusief de verzendkosten. Hieronder vind je de bezorgkosten voor bezorging binnen Nederland en naar België.

LandVerzendkosten
Nederland€ 6,95
België€ 9,50

 

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden. Kies bij het doen van je bestelling voor deze optie en je krijgt van ons bericht dat je bestelling klaarligt in onze winkel. Let er wel op dat wij gevestigd zijn in Baarle-Nassau, in het zuiden van Brabant.

Ons adres is:
HuisparfumPlaza (onderdeel van Plezant)
Nieuwstraat 19
5111 CV Baarle-Nassau
Nederland