Nieuw Maison Berger januari 2022

Nieuw Maison Berger januari 2022

Nieuw Maison Berger januari 2022

Wat gaat de tijd weer snel. 2022, weer een nieuw jaar. Dat betekent veel, dus ook weer nieuwe dingen bij Maison Berger. Er komen weer veel nieuwe producten van Maison Berger uit in januari 2022 en meer in de rest van het jaar. Ook dit jaar brengt Maison Berger weer een nieuwe collectie uit met branders, huisparfums en geurstokjes en later komen er autoparfums en navullingen voor de geurstokjes bij. We proberen je met dit bericht “Nieuw Maison Berger januari 2022” op de hoogte te brengen van wat er komen gaat.

Met de introductie van de nieuwe producten in 2022 heeft Maison Berger weer veel nieuwe en mooie dingen voor al de liefhebbers. Deze nieuwe collectie bestaat onder andere uit een aantal nieuwe Lampe Berger geschenksets, die allemaal in verschillende kleuren uitkomen en een eigen geur. Naast de nieuwe modellen komen er ook 3 nieuwe huisparfums uit, waarvan 1 geur de literaanbieding is. Voor de geurstokjes komen van een aantal geuren nu ook de geurstokjes uit, en komen er van 2 nieuwe geuren ook meteen de geurstokjes uit met navulling.

Leuk detail van deze introductie is dat de Lampe Berger literaanbieding deze keer de nieuwe geur Velvet of Orient is geworden. Je kunt dus tijdelijk deze nieuwe geur proberen in een literfles voor 21 euro. Wil je deze huisparfum eens proberen bestel de Lampe Berger Literaanbieding hier.

Om het voor iedereen overzichtelijk te houden hebben we alle nieuwigheden van Maison Berger voor 2022 in één overzicht gezet. Bekijk hier het hele overzicht van de nieuwe dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *