Nieuws

Lampe Berger huisparfum top 3 mei

Lampe Berger huisparfum top 3 mei

Lampe Berger huisparfum top 3 mei

Lampe Berger huisparfum top 3 mei

Het is even stil geweest rondom onze Lampe Berger huisparfum top 3, maar we gaan er weer mee aan de slag. Dus voor de Lampe Berger huisparfum Top 3 mei is weer een feit. Lees hier welke geuren er in onze winkel het meest zijn gekocht afgelopen maand. Deze maandelijkse overzichten worden gemaakt voor onze klanten door onze klanten. We merken in de winkel dat veel mensen overweldigd raken door het grote aanbod aan geuren. We hopen met deze Top3 overzichten hier iedereen een handje mee te helpen om te kiezen, mocht je dat lastig vinden. Of om eens te zien welke geuren andere gebruiken om misschien eens van geur te wisselen en dan misschien één die je zelf niet zo snel gekozen zou hebben.

In de Lampe Berger huisparfum top 3 Mei staan deze maand de volgende geuren:

 1. Lampe Berger huisparfum Elegant Parisienne is de tijdelijke geur die Maison Berger heeft uitgebracht ter ere van het 120 jarig bestaan van het moederbedrijf van Lampe Berger. De geur van deze huisparfum is bloemig en sensueel.
 2. Lampe Berger huisparfum Fresh Green Grass is de geur van vers gemaaid gras. Een heerlijke geur voor in het voorjaar en dat maakt waarschijnlijk dat deze nieuwe geur direct op de nummer 2 positie staat.
 3. Lampe Berger huisparfum Aquatic Wood is een zachte geur van citrus met een beetje musk. Ook voor deze geur is het zachte weer en deze zachte geur goed te combineren. Uiteindelijk goed voor een 3e positie.

We weten natuurlijk niet of één van deze geuren al tot jouw favoriete geuren behoren, maar anders is het misschien een idee om deze eens te proberen. Er zijn veel andere die hier al van genieten, wie weet ga jij daar ook één van worden.

Lampe Berger Parfum van de maand Linen Blossom

Lampe Berger Parfum van de maand Linen Blossom

Lampe Berger Parfum van de maand Linen Blossom

Lampe Berger Parfum van de Maand Linen Blossom 2De Lampe Berger Parfum van de maand Linen Blossom is de nieuwe geur die de komende periode de Parfum van de Maand wordt / is. Deze nieuwe geur van Lampe Berger (of Maison Berger zoals de nieuwe naam van het moederbedrijf van Lampe Berger sinds maart heet) wordt de komende periode de geur die in de aanbieding is.

De Parfum van de Maand houdt in dat er één huisparfum van Lampe Berger in de aanbieding is. Deze aanbieding geldt voor de gehele periode en enkel op deze geur. De naam Parfum van de Maand doet vermoeden dat er maandelijks een nieuwe aanbiedingsparfum is, maar dat is niet het geval. Deze aanbieding is voor een periode van een aantal maanden.De aanbieding houdt in dat er van deze geur een literfles tijdelijk met korting verkrijgbaar is. De aanbiedingsprijs wordt 20 euro, terwijl een literfles normaal 27 euro kost.

Voor deze periode is het dus de nieuwe huisparfum Linen Blossom geworden. Een parfum in het 2e kwartaal van 2018 is uitgekomen. De geuromschrijving van de Lampe Berger huisparfum Linen Blossom is als volgt:

Een licht parfum, opgebouwd uit een combinatie van viooltjes, lelietjes-van-dalen en vlas bloemen.

Een heerlijk bloemig huisparfum dat goed past bij het mooie zonnige voorjaar. Deze heerlijke geur is nu tijdelijk verkrijgbaar voor een nog heerlijkere prijs! Wees er op tijd bij, deze korting is tijdelijk*!
* Geldig tot 31 mei en zolang de voorraad strekt.

Parfum van de Maand September

Parfum van de Maand September

Parfum van de Maand September

De Parfum van de Maand SeptemberDie heerlijke aanbieding van Lampe Berger is weer eens een nieuwe geur. De introductie van dit parfum wordt door Lampe Berger gedaan met de Parfum van de Maand korting. Dit nieuwe parfum is  een parfum met in de basis palissander, ook wel rozenhout. Deze houtsoort komt voor in de tropen en is zeer compact en zeer hard en de boom heeft een roze tot roodbruine kleur. Deze houtsoort wordt veel gebruikt in de cosmetica door de geureigenschappen. Deze nieuwe Lampe Berger huisparfum is exotisch en sensueel met een fluweelzacht aspect.

De komende maand is de Lampe Berger huisparfum Precious Rosewood dus verkrijgbaar als Parfum van de Maand September. Deze heerlijke aanbieding houdt in dat de literverpakking van dit parfum tijdelijk verkrijgbaar is voor 20 euro. Normaal kost een literfles 25,90 euro.

Wij raden aan om eerst de lont en de brander te reinigen met de Neutrale vloeistof, voordat je deze huisparfum gaat gebruiken.

De laatste Lampe Berger nieuwtjes

De laatste Lampe Berger nieuwtjes

Het is weer april en dat betekent een heleboel dingen… Maar voor ons betekent dat er weer nieuwe Lampe Berger nieuwtjes zijn. Ben je benieuwd naar de laatste Lampe Berger nieuwtjes?? Volg onze site of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo blijf je heel eenvoudig op de hoogte van alles dat met Lampe Berger te maken heeft.
Maar goed, het is april en dat betekent voor Lampe Berger ook weer van alles… Zo zijn er vanaf nu weer nieuwe geuren verkrijgbaar.Voor deze keer zijn dat weer 3 nieuwe geuren, zoals we vaker vinden zijn het volgens ons weer 3 heerlijke geuren. Om je een beeld te geven op het moment van schrijven, hebben we er eentje heerlijk branden hier in huis…


Volgens ons zijn deze 3 nieuwe geuren goed afgestemd op het seizoen, het zijn 2 zachte bloemengeuren en een zachte frisse geur. Een ander nieuwtje is uiteraard  de nieuwe Parfum van de Maand aanbieding, die voor de komende maanden geldt. Is er nog meer nieuws? Ja eigenlijk wel, er zijn ook nog eens nieuwe modellen toegevoegd aan het assortiment van Lampe Berger branders. Dat voorspelt toch op zichzelf al dat het een heerlijk voorjaar wordt!

Nieuwe Lampe Berger huisparfums

Ben je nieuwsgierig geworden naar die 3 nieuwe geuren? De eerste geur is de huisparfum Ylangs Sun (Soleil d’Ylang), dit is een uniek en kleurrijk parfum. De basis wordt gevormd door de Ylang Ylang in combinatie met kokosnoot. De tweede geur is de huisparfum Aquatic Woods (Bois d’Eau), wat omschreven wordt als een zomerparfum geïnspireerd op de zee. Een fris en waterachtig parfum, met een vleugje musk. De derde nieuwe geur is de huisparfum Luminous Mimosa (Lumineux Mimosa), een weelderig sprankelend vrouwelijk parfum met mimosa en kardemon.

Parfum van de Maand

De nieuwe Lampe Berger aanbieding is deze keer een nieuwe geur, namelijk de onlangs uitgekomen parfum Delicate Osmanthus. Dit wordt omschreven als een betoverend parfum van de iconische bloem van de Aziatische tuinen. Deze geur is vanaf vandaag verkrijgbaar als die heerlijke Lampe Berger aanbieding de Parfum van de Maand! Dat betekent dus dat de hele periode dat dit de Parfum van de Maand is dat deze literverpakking maar 20 euro kost.  Kom dus snel naar de winkel en kom deze huisparfum ruiken.

Ook opvallend zijn deze keer de nieuwe branders. Er zijn weer een aantal nieuwe modellen, zoals oude modellen in een nieuw jasje tot hele nieuwe modellen en ook deze keer weer een mooie Moederdagset om cadeau te geven. We hebben ze online staan, maar ze zijn echt veel mooier in het echt… Bekijk hier de Lampe Berger branders.

Parfum van de Maand Januari

Parfum van de Maand Januari

De start van dit jaar wordt weer wordt ook weer opgevrolijkt door de nieuwe Parfum van de Maand Januari. De Parfum van de Maand is één heerlijke Lampe Berger parfum met korting. Deze korting is deze keer gevallen op de nieuwe parfum Enchanting Sandalwood. Deze huisparfum is te omschrijven als een heerlijk zachte en sensuele geur met in de basis sandelhout.

De Parfum van de Maand is zoals altijd alleen verkrijgbaar als liter fles. Deze zijn normaal € 25,90, maar nu tijdelijk is de Enchanting Sandalwood in een één liter fles verkrijgbaar voor maar € 20,-!

Benieuwd geworden naar deze nieuwe parfum? Alle geuren van Lampe Berger zijn verkrijgbaar in onze winkel en hier kunnen we ook de mogelijkheid bieden om alle geuren te ruiken. Ben je nog niet bekend met Lampe Berger, dat is geen probleem voor ons. We nemen graag de tijd om een demonstratie met uitleg te geven.

Kom gezellig bij ons langs in de winkel en laat je overtuigen van de kracht van Lampe Berger.

Lampe Berger verandert het assortiment

Nieuw jaar betekent weer nieuwe kansen… Of zoals je gewend bent van Lampe Berger betekent een nieuw jaar weer de nodige veranderingen. Lampe Berger verandert het assortiment elk jaar. Zo worden er elk jaar weer een paar nieuwe geuren geïntroduceerd, die dan over het jaar uitgesmeerd hun opwachting maken. Maar waar nieuwe geuren komen zullen er ook oude geuren verdwijnen. Dat geldt ook weer voor 2016. Wat er gaat komen dat zullen we binnenkort bekend maken, we willen ze eerst zelf ruiken voordat we verklappen wat er komen gaat. Wat we wel al weten, en willen verklappen, is  welke geuren er zullen verdwijnen. Lampe Berger zal afscheid nemen van de volgende parfums:

Fraîcheur Anisée des Cyclades (Fresh Anis of the Greek Islands)
Cologne Audacieuse (Audacious Cologne)
Corse Immortelle (Everlasting Flowers of Corsica)
Pommes du Verger (Green Apple)
Grenade Noire (Black Pomegranate)
Douceur Chocolatée (Chocolate Sweetness)
Danse des Epices (Charleston)

Van deze geuren hebben we een aantal voorlopig nog op voorraad, maar hierbij geldt dat wanneer deze op zijn we ze niet meer kunnen bestellen. Zie je tot je schrik je favoriete geur hier bijstaan loop snel de winkel binnen om één van de laatste flessen te bemachtigen. Ben je benieuwd naar de nieuwe huisparfums? Wij verwachten dat we de nieuwe geuren in de laatste week van januari zullen ontvangen, maar voor die tijd laten we nog wel weten welke geuren dat zijn geworden.

Onze Lampe Berger winter top 5

Onze Lampe Berger winter top 5


Speciaal voor deze winterse dagen hebben wij onze Lampe Berger winter top 5 gedeeld. Deze top 5 is samengesteld uit de huisparfums die wij aanbieden en helemaal gebaseerd op onze eigen voorkeur. Natuurlijk is niets zo persoonlijk als een geur, maar misschien brengen we je weel op een idee om eens een andere geur te proberen met de winterse dagen van nu.

Onze nummer één geur is zonder twijfel de huisparfum Virgina Cedarwood, Dit is voor ons de beste geur om te gebruiken op een winterse dag. De heerlijke houtachtige noten met een vleugje frisheid is voor ons optimaal genieten.

Nummer 2: Huisparfum Winterwood, deze geur heeft de eer om te eindigen achter de Virgina Cedarwood. In dit geval is de huisparfum Winterwood met recht ‘best of de rest’. Als 2e een geur die voor ons heerlijk is om te gebruiken tijdens de donkere dagen, gewoon omdat de houtachtige geur aangenaam is.

Nummer 3: Huisparfum Sweet Pear, dit vinden we zelf wel de verrassing binnen onze top 5. De Sweet Pear is een vrij lichte geur, zeker voor de tijd van het jaar dat er meestal toch zwaardere geuren gebruikte worden. Dat betekent niet dat de 3e plek niet terecht is. De Sweet Pear is een heerlijke zoete geur van peer vermengd met vanille en kaneel. Ideaal voor de feestdagen!

Nummer 4: Huisparfum Savory Apple Tart, gewoon omdat er in onze beleving geen geur beter bij de gezelligheid van de Kerstdagen past dan de geur van appeltaart. Een heerlijke om aan te zetten als de familie op bezoek is en onder het genot van een (zoet) hapje te genieten van elkaars gezelschap. Vandaar dat deze huisparfum niet in onze top 5 mag ontbreken.

Nummer 5: De laatste is de huisparfum Orange Cinnamon geworden. Als je ons vraagt welke geur er het beste pat bij de feestdagen en dan vinden wij dat dat deze geur is. Een heerlijke frisse geur van sinaasappel met een vleugje kaneel, Vooral de kaneel geeft deze geur net dat extra kerst-gevoel! Dat wordt dus dubbel genieten van de kerst met deze huisparfum op de achtergrond.

We weten dat er niets zo persoonlijk is als geuren, maar we proberen juist om je eens een andere geur te laten ruiken. Hopelijk heb je iets gehad aan onze Lampe Berger Winter top 5!

De Lampe Berger kerstaanbieding

De Lampe Berger kerstaanbieding

De Lampe Berger kerstaanbieding voor dit seizoen is deze keer, de favoriete Lampe Berger huisparfum van bijna heel Nederland en de kerstgeur bij uitstek. Voor de meeste vaste Lampe Berger kenners zal dit geen onbekende aanbieding zijn en de meeste zullen het misschien zelfs al wel geraden hebben. Voor wie nog geen idee heeft. De Lampe Berger huisparfum die vele huizen met de kerstperiode heerlijk doet ruiken heet Orange Cinnamon (Orange de Cannelle) 3n is zo’n echte winter geur en voor velen dé kerstgeur elk jaar weer. Door de frisheid van zuidvruchten, de warmte van kruiden en gekonfijte vruchten, verwarmd door een noot van amber en sensuele witte muskus en met een vleug kaneel is dit gewoon heerlijk om met die winterse dagen kerst te vieren.
Deze aanbieding in de vorm van de Parfum van de Maand betekent dat de welbekende literverpakking nu tijdelijk in prijs is verlaagd. De Lampe Berger huisparfum aanbieding Orange Cinnamon is nu tijdelijk verkrijgbaar is voor de mooie prijs van € 20,=. Zolang de voorraad strekt kunnen wij deze huisparfum voor deze leuke prijs aan blijven bieden. Deze geur loopt altijd hard, dus wees er snel bij want hier wil je niet naast grijpen.

Gebruiksaanwijzing Lampe Berger

Gebruiksaanwijzing Lampe Berger

Gebruiksaanwijzing Lampe Berger

Deze gebruiksaanwijzing Lampe Berger is eigenlijk voor iedereen die een Lampe Berger heeft gekocht of ooit gekregen en eigenlijk niet meer helemaal helder heeft hoe je dit systeem gebruikt. De unieke eigenschappen van de Lampe Berger zijn voor elke gebruiker herkenbaar. Dat de Lampe  Berger bijzonder is, dat weten we natuurlijk wel, want anders had je er natuurlijk nooit één aangeschaft en zat je dit bericht niet te lezen. Je wilt hem weer gaan gebruiken, maar omdat het te lang gleden is dat je de Lampe Berger voor het laatst gebruikt hebt twijfel je een beetje. En na al die tijd is het boekje met de uitleg ook niet meer te vinden, ook al had je die op een makkelijk vindbaar plekje gelegd. We gaan er vanuit dat je nog wel weet welke unieke eigenschappen de Lampe Berger brander heeft.  Het unieke aan de Lampe Berger branders is het exclusieve gepatenteerde systeem dat de binnenlucht in huis  zuivert en parfumeert zoals geen enkel ander systeem dat doet. Ongewenste luchtjes worden dus verleden tijd met de Lampe Berger, door het unieke systeem zal de parfum direct verspreid worden en zal zelfs in een groot vertrek langdurig waarneembaar blijven.

Het belangrijkste of één van de belangrijkste onderdelen van de Lampe Berger is natuurlijk de steen met lont, dankzij dit systeem werkt de Lampe Berger zoals die werkt. Ondanks de diversiteit aan branders zijn er toch maar twee soorten lonten verkrijgbaar, het verschil zit in de lengte. Voor de kleinere branders is er een lont van 32 cm en verkrijgbaar en te herkennen aan het blauwe doosje en  voor de middelgrote tot grote branders is er een lont van 47 cm en deze is te herkennen aan het roze doosje. Dit vormt de kern van de Lampe Berger brander, zorg hier goed voor. Hieronder kun je het ‘ritueel’ nog een keer bekijken. Onderstaand plaatje geeft kort weer hoe dat gaat. We zullen hieronder ook nog een uitleg geven over de te volgen handelingen.

Klinkt leuk, maar hoe ging het ook alweer?

Voor iedereen die het ‘even’ kwijt is is deze gebruiksaanwijzing Lampe Berger gemaakt. Het gebruik van de Lampe Berger brander is vrij eenvoudig, maar je moet net weer even weten hoe. Volg daarom onderstaande stappen:

 1. Vul de Lampe Berger ongeveer voor  1/3 met de gekozen huisparfum van Lampe Berger.
 2. Plaats de steen met lont in de brander en plaats de afsluitdop op de brander.
 3. Indien de brander voor de eerste keer wordt gebruikt, laat dan het systeem de huisparfum minimaal 20 (tot  30) minuten opnemen.
 4. De Lampe Berger is nu klaar voor gebruik, haal de afsluitdop van de brander en steek de brander aan.
 5. De vlam moet minimaal 2 minuten branden (waarna de steen lichtgrijs wordt) voordat de vlam uitgeblazen kan worden. Zorg ervoor dat de steen voldoende tijd heeft gekregen om verwarmd te worden. Indien de steen te kort wordt verwarmd kan het gebeuren dat de temperatuur niet hoog genoeg is en dat het systeem niet optimaal kan functioneren en bijvoorbeeld tussentijds vanzelf uit kan gaan.
 6. Plaats de sierdop op de Lampe Berger brander waarna deze zijn hitte vast zal houden en de heerlijke parfum kan verspreiden en tegelijkertijd de lucht kan zuiveren.
 7. De brander zal direct het gekozen parfum vrijgeven om de lucht in huis te voorzien van een heerlijk geur.
 8. Gebruik de Lampe Berger brander ongeveer 20 tot 30 minuten (*) om te genieten van de kracht van de Lampe Berger, namelijk de verspreiding van een heerlijke geur. (*1 min per m2)
 9. Hierna kun je de sierdop verwijderen en de afsluitdop op de brander plaatsen om de toevoer van zuurstof te stoppen en daarmee de brander uit kunt zetten.

Lampe Berger aanbieding September en Oktober

De nieuwe Lampe Berger aanbieding September en Oktober is deze keer een heel nieuwe geur. Deze Lampe Berger huisparfum heet Oriental Star (Etoile d’Orient), dit is een weelderig luxe Oosters parfum. Dit heerlijke parfum komt ook meteen uit als Parfum van de Maand, de bekende Lampe Berger aanbieding van een liter verpakking voor de fenomenale prijs van € 20,-. De normale prijs voor de toch al scherp geprijsde literflessen is € 25,90, terwijl je iets meer dan € 5,- meer betaald om 500 ml extra te krijgen ten opzichte van een fles van 500 ml. Dus wat je noemt een echte superdeal!

Deze aanbieding loopt tot 1 november of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, de ervaring is dat deze parfums in de aanbieding altijd snel op zijn en het niet altijd mogelijk is om ze bij te bestellen. Ons advies om teleurstelling te voorkomen, wees er snel bij! Deze geweldige Lampe Berger aanbieding September en Oktober kun je hier bestellen.

Tip! Bij 3 flessen verzenden wij GRATIS! Dus pak dit voordeel en bestel met elkaar.