Ontdek het gebruik van de Lampe Berger

Ontdek het gebruik van de Lampe Berger

Lampe Berger gebruik: Een complete gids

Stel je voor dat je een kamer binnenstapt waar de lucht schoon aanvoelt en een aangename, uitnodigende geur je tegemoet komt. Dit is de ervaring van het gebruik van een Lampe Berger brander, een uniek huisparfumsysteem dat niet alleen de lucht parfumeert maar ook zuivert. Of je nu nieuw bent met de Lampe Berger of al jarenlang van de voordelen geniet, deze gids biedt waardevolle inzichten in het gebruik, onderhoud en het ongelooflijke verschil dat het kan maken in je huis.

Wat is Lampe Berger?

De Lampe Berger is een Franse uitvinding die al sinds 1898 bestaat. Oorspronkelijk ontworpen om de lucht in ziekenhuizen te zuiveren, is het geëvolueerd tot een populair huisparfum. De Lampe Berger werkt via katalytische verbranding, wat betekent dat het zonder vlam brandt, geur veroorzakende moleculen afbreekt en een heerlijke geur verspreidt.

Lampe Berger gebruik

Hoe gebruik je de Lampe Berger?

Stap 1: Vul de brander

Begin met het vullen van je Lampe Berger met de door jou gekozen navulling. Zorg er altijd voor dat je Maison Berger navullingen gebruikt, aangezien deze speciaal zijn samengesteld voor dit systeem. Vul het model maximaal tot twee derde is ideaal om ruimte te laten voor de brander en lont.

Stap 2: Plaats de lont in de brander

Plaats de lont met steen in de brander. Laat het systeem ongeveer 20 tot 30 minuten weken voordat je deze aansteekt, zodat deze grondig verzadigd is met de geurige olie.

Stap 3: Steek het systeem aan

Steek de brander aan en laat deze ongeveer 2 tot 3 minuten branden. Deze stap verwarmt de katalytische brander tot de juiste temperatuur. Na de 2 tot 3 minuten blaas je de vlam uit. Plaats de decoratieve dop op de brander. Het steentje van het Lampe Berger systeem is nu heet en dat zorgt dat deze de geur uit de vloeistof zal verspreiden en tegelijkertijd de lucht zuiveren.

Stap 4: Je Lampe Berger uitdoen

Wanneer je klaar bent met het gebruik van de Lampe Berger, verwijder je de decoratieve dop en plaats je het kleine afsluitdopje over het steentje. Dit stopt het katalytische proces en de geurverspreiding. Voor een optimale geurbeleving is het Lampe Berger gebruik ongeveer 20 tot 30 minuten voor een gemiddelde woonkamer.

Ontdek het gebruik van de Lampe Berger

Lampe Berger onderhoud

  1. De Lampe Berger schoonmaken: Reinig de katalytische brander regelmatig. Het schoonmaken van het Lampe Berger systeem is eenvoudig. Gebruik hier altijd de neutrale vloeistof van Maison Berger voor. Gebruik altijd de neutral tussen het gebruik van 2 geuren door.Giet  de Lampe Berger Neutral in de brander en gebruik de geurbrander zoals je deze altijd gebruikt met de geparfumeerde vloeistof.  De neutrale vloeistof zorgt voor een reinig van het systeem en verwijdert alle parfumgeuren en restjes, hierdoor werkt het systeem weer optimaal.
  2. Vervang de lont: Voor een optimaal gebruik van de werking van de geurlamp is het advies om het systeem te vervangen. Afhankelijk van de regemaat van je gebruik, vervang het jaarlijks of na elke 200 keer gebruik. Een goed onderhouden en tijdig vervangen systeem zorgt voor een optimale geurverspreiding en katalytische prestaties.
  3. Raak de steen niet aan: Ga altijd voorzichtig om met je Lampe Berger, vooral wanneer de lamp brandt of wanneer deze nog heet is. Raak de (hete) katalytische brander nooit aan, de vettigheid van je vingers zorgen vor een mindere werking van het systeem.

Lampe Berger Accessoires

Lampe Berger Lont

14,95
Aanbieding!

Lampe Berger Huisparfum 1000ml

Lampe Berger huisparfum Neutral 1000ml

Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €24,00.

Het gebruik van een Lampe Berger is een eenvoudige maar effectieve manier om de sfeer in je huis te verbeteren. Het vermogen om de lucht te zuiveren terwijl het heerlijke geuren verspreidt maakt het een waardevolle aanvulling op elk huishouden. Door de stappen en tips in deze gids te volgen, kun je jarenlang genieten van de voordelen van je Lampe Berger. Ervaar zelf het verschil en transformeer je huis in een geurig, uitnodigend toevluchtsoord.

Of je nu ongewenste geuren wilt elimineren, een specifieke sfeer wilt creëren of gewoon wilt genieten van de elegantie van een prachtig ontworpen geurlamp, de  Lampe Berger biedt een veelzijdige oplossing die de tand des tijds doorstaat. Omarm de traditie van Lampe Berger en maak van elk moment thuis een geurbeleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *