Uitlopende Lampe Berger geuren 2022

Uitlopende Lampe Berger geuren 2022

Uitlopende Lampe Berger geuren 2022

Met de overgang naar het nieuwe jaar hebben we altijd te maken met verandering. Zo ook voor Maison Berger betekent dat, dat zij een aantal geuren uit het assortiment laten gaan. We gaan dit voornamelijk merken in het assortiment met de huisparfums voor de Lampe Berger brander. We krijgen te maken met het uitlopen van navullingen die voor een aantal mensen helaas niet meer verkrijgbaar zullen zijn. Je vind hier om welke uitlopende Lampe Berger geuren 2022 dat gaat.

Zoals je altijd wel hoort is verandering uiteraard goed, want  zo wordt er ruimte gemaakt voor de nieuwe geuren die dit jaar uit worden gebracht. Maar of dat voordeel door iedereen zo gezien zal worden… Het nadeel is dat dat betekent dat voor sommige van ons hun favoriete huisparfum niet meer verkrijgbaar wordt of zal worden. Er is niets vervelenders om noodgedwongen afscheid te nemen van een geur waar je helemaal verslingerd aan bent. Ben je benieuwd of één van de nieuwe huisparfums iets voor jou is, bekijk dan hier welke nieuwe geuren er in 2022 bij zijn gekomen.

Uitlopende geuren van Lampe Berger

Wat zijn de uitlopende Lampe Berger geuren 2022 dan eigenlijk? We zullen je een overzichtje geven van de geuren van Lampe Berger waar we afscheid van gaan nemen of al afscheid van hebben genomen.

 

Voor deze geuren geldt dat ze voorradig zijn zolang de voorraad strekt. Zie je een geur er tussen staan die jij altijd gebruikt? Twijfel niet en wees er snel bij, want OP is echt OP bij deze geuren.

Van deze geuren hebben we een aantal voorlopig nog op voorraad, maar hierbij geldt dat wanneer deze op zijn we ze niet meer kunnen bestellen. Zie je tot je schrik je favoriete geur hier bijstaan loop snel de winkel binnen om één van de laatste flessen te bemachtigen. Ben je benieuwd naar de nieuwe huisparfums? Wij hebben de eerste nieuwe geuren inmiddels al ontvangen en wat ons betreft zitten er verrassende goede geuren bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *