Wanneer moet je het Lampe Berger systeem vervangen?

Wanneer moet je het Lampe Berger systeem vervangen?

Een Gids voor het Oplossen van Problemen met het Lampe Berger Air Pur systeem

Problemen met de Lampe Berger?

Wanneer moet je het Lampe Berger systeem vervangen? Als je problemen ondervind bij het gebruik van je Lampe Berger brander, maak je dan geen zorgen. De problemen zijn op te lossen, met deze gids helpen we je bij het vast stellen van het probleem. Daarbij bieden we je ook een oplossing voor de veelvoorkomende problemen met de katalytische brander.

Waarom moet het Air Pur systeem vervangen worden?

De Lampe Berger steentjes (systeem met lont) gaan, net als alle goede dingen, niet eeuwig mee. Maison Berger adviseert om ieder systeem na ongeveer 250 keer gebruiken of anders jaarlijks te vervangen, op die manier wordt optimale prestatie gegarandeerd.

Er is wel een ‘maar’ bij deze regel, Maison Berger zegt daar wel bij dat zijn dat enkel garanderen bij gebruik van hun vloeistoffen en hun systemen. Goedkope imitaties zijn gewoon niet goed genoeg en voldoen niet aan de hoge kwaliteit die Maison Berger stelt aan de Lampe Berger.

Vergeet niet dat het gebruik van de originele Lampe Berger vloeistoffen de kwaliteit en levensduur van de brander garandeert.

wanneer moet je de lampe berger lont vervangen

Signalen dat er een nieuwe brander nodig is:

  • Ontstekingsproblemen: Als je merkt dat de Lampe Berger moeite heeft om te ontsteken te worden of dat het lang duurt voordat hij aanslaat? Meestal is de oorzaak dat de Air Pur brander versleten is.
  • Er wordt geen parfum meer verspreid: Vult uw Lampe Berger de kamer niet met zijn heerlijke aroma, of is de geur er maar een paar minuten?  Ook dan kun je te maken hebben met een systeem dat niet goed functioneert. Een oplossing kan zijn om deze eens met de neutrale vloeistof schoon te branden. Als dat niet werkt als oplossing is het alternatief een nieuw systeem kopen.

Lampe Berger Accessoires

Lampe Berger Lont

14,95

Hoewel een nieuwe brander vaak de meeste problemen oplost, hoef je niet altijd direct een nieuw exemplaar te kopen. Kun je ook eerst uit voorzorg de officiële Lampe Berger instructie volgen voor een optimaal gebruik. In veel gevallen kun je namelijk ook volstaan met het reinigen van het systeem, door de brander te gebruiken met de neutrale vloeistof van Maison Berger.

De voordelen van een goed onderhouden steentje:

Een goed onderhouden brandertje zorgt ervoor dat alle voordelen van de Lampe Berger ervaren worden. Je zult de unieke zuiverende werking veel beter ervaren, maar de verspreiding van de parfums is veel beter.

De tip bij alle problemen met het systeem van Berger is dus het gebruik van de neutrale vloeistof.

Wanneer moet je het Lampe Berger systeem vervangen?

Als de Lampe Berger moeite heeft om te ontsteken, moeite heeft om aan te blijven of de kamer niet met geur vult en als het systeem niet meer werkt na het reinigen met de neutrale vloeistof. Dan is het waarschijnlijk tijd om het te vervangen. Met een nieuw systeem zal de Lampe Berger weer werken zoals die altijd heeft gedaan.

Tips:

  • Koop originele Lampe Berger brandertjes: Vermijd goedkope imitaties, die niet dezelfde kwaliteit en prestaties bieden.
  • Vervang het systeem regelmatig: Ongeveer 250 keer gebruiken of jaarlijks voor een optimaal resultaat.
  • Volg de instructies: Raadpleeg de officiële Lampe Berger handleiding voor correct gebruik en onderhoud.
  • Geniet van de voordelen: Ervaar de zuiverende en geurverspreidende kracht van uw Lampe Berger met een gezonde pit.

Met deze tips en een beetje aandacht zorg je ervoor dat het systeem van de Lampe Berger jarenlang probleemloos werkt en de ruimten in huis gevuld blijven met die heerlijke geuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *